Ameriška košarkarska reprezentanca je trikrat zapored zmagala na olimpijskem pripravljalnem turnirju

Olimpijske igre 2024 bodo kmalu. Košarka je tudi pomemben dogodek na olimpijskih igrah. NBA je tempelj košarkarjev. Številni izjemni košarkarji z vsega sveta komaj čakajo, da pridejo v ligo NBA, oblečejo ta ponosni dres NBA in galopirajo po bojišču NBA.

Številni izjemni košarkarji z vsega sveta so steber lige NBA. In ko jih pokliče reprezentanca, jim ne preostane drugega, kot da se vrnejo v reprezentanco. Pred kratkim je ameriška moška košarkarska reprezentanca premagala srbsko moško košarkarsko reprezentanco s 105-79 v olimpijski pripravljalni tekmi. Košarkarska ekipa ZDA združuje najboljše košarkarje lige NBA: LeBrona Jamesa v dresu Los Angeles Lakers, Curryja v dresu Golden State Warriors in Embiida v dresu 76ers. Vsi so dali vse od sebe za ameriško košarko. Srbska moška košarkarska reprezentanca ima samo Nuggeta Jokića. Srbska moška košarkarska reprezentanca je dejansko imela dvojni uboj s štirimi rokami proti Ameriški moški košarkarski ekipi vseh zvezd.

Ameriška moška košarkarska reprezentanca, ki ima zvezdniško postavo, je dobila tri zaporedne olimpijske pripravljalne tekme, potem ko je premagala srbsko moško košarkarsko reprezentanco. Od leta 2020 je ameriška moška košarkarska ekipa osvojila štiri zaporedne zlate olimpijske medalje in štiri zaporedna olimpijska prvenstva. To v celoti dokazuje moč in dediščino ameriške moške košarkarske ekipe. Lahko ameriška moška košarkarska reprezentanca tudi letos osvoji olimpijski naslov in doseže svoj peti zaporedni olimpijski naslov?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja