Vladimir Tarasenko je v petih letih osvojil Stanleyjev pokal v različnih ekipah

Po koncu razporeda lige NHL bo sledil vrhunec menjav in podaljšanj pogodb. Glede na lansko sezono ima vsaka ekipa nov načrt, najbolj kritično pa je postalo vprašanje, ali igralci ostajajo ali odhajajo. Določeni igralci imajo vedno svojo šampionsko srečo in posredno postanejo smisel določenih ekip. Potem ko se je Vladimir Tarasenko leta 2024 odločil nositi dres Florida Panthers, je ekipa to sezono osvojila naslov Stanleyjevega pokala.

Potem ko je Vladimir Tarasenko postal neomejen prost agent, so ga povabili, da se čim prej ponovno pridruži ekipi Detroit Red Wings. Predstava Vladimirja Tarasenka je solidna. Ni posebej izjemen igralec, vendar je v zadnjih petih letih osvojil dva naslova prvaka. Vladimir Tarasenko je prispeval 6 golov in 8 podaj na 19 tekmah za Florida Panthers, nato pa je prispeval 5 golov in 4 podaje na 24 tekmah na prvenstveni tekmi ekipe. Florida Panthers so se odločili, da ne bodo podaljšali pogodbe z Vladimirjem Tarasenkom, namesto tega so mu dovolili, da odide kot prosta agencija.

V zadnjih dveh letih se je moč Detroit Red Wings povečala, ekipa pa se veseli tudi naslednjega veličastnega obdobja. Vladimir Tarasenko ima srečo, ki je navadni ljudje nimajo, zato lahko dosega drugačne rezultate, ko nosi dres Detroit Red Wings. Moštvo Detroit Red Wings je z Vladimirjem Tarasenkom podpisalo dveletno pogodbo s povprečno letno vrednostjo 4,75 milijona ameriških dolarjev, v upanju, da bo lahko ekipi pomagal doseči boljše rezultate. Detroit Red Wings so za novo sezono opravili številne prilagoditve, zelo vesel pa je bil tudi Vladimir Tarasenko, ki je spet začel v tako obetavni ekipi.

Posted in NHL

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja