Moč Chrisa Jonesa je eden od velikih dejavnikov uspeha Kansas City Chiefs.

Za vsakim visoko plačanim igralcem stoji rezultat njegovega trdega dela. Slavni obrambni igralec Chris Jones je pravkar praznoval svoj 30. rojstni dan. Zelo je navdušen, da bo še naprej nosil svoj najljubši dres Kansas City Chiefs in delal, kar ima rad. Potem ko so Chiefsi naredili veliko kompromisov, je Chris Jones še naprej nosil dres s številko 95, kot si je želel, kar je bil tudi rezultat, ki si ga je najbolj želel. Chris Jones je dosegel izjemne dosežke, odkar se je pridružil ligi NFL, in njegova kariera je usojena, da bo izjemno potovanje.

Chris Jones je bil v svoji prvi sezoni pri Kansas City Chiefs izbran v ekipo vseh novincev in večkrat imenovan za obrambnega igralca meseca in tedna. V svoji karieri je bil Chris Jones petkrat izbran v Pro Bowl, dvakrat v prvo ekipo All-Pro in trikrat v drugo ekipo. S skupnimi prizadevanji igralcev Chiefs je Chris Jones ekipi pomagal osvojiti tri naslove Super Bowl. Chris Jones je igral ključno vlogo v finalu prejšnje sezone in ekipa popolnoma zaupa v njegove sposobnosti.

Čeprav je Chris Jones povzročil nekaj neprijetnosti med postopkom podaljšanja pogodbe, je vedno ostal pri svojih prepričanjih in je bil predan temu, da pomaga ekipi doseči najboljše rezultate. Morda je zvestoba in vztrajnost Chrisa Jonesa do Kansas City Chiefs tista, ki mu je prinesla maksimalno franšizno podaljšanje pogodbe. Vztrajnost in vodenje Chrisa Jonesa sta nedvomno eden od velikih dejavnikov uspeha Kansas City Chiefs. Ni le pokazal izjemnih osebnih sposobnosti in talentov v igri, ampak je tudi veliko prispeval k ekipi. Vsaka ekipa pripisuje velik pomen igralčevim sposobnostim in samo z ohranjanjem absolutne moči lahko igralci ostanejo v ekipi.

Posted in NFL

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja