Lautaro Martinez je prvi objel kapetana Lionela Messija po zadetku

Občutek, ki ga daje argentinska nogometna reprezentanca navijačem, je še vedno enak in do navijačev se počutijo bolje. Argentinsko nogometno moštvo, ki ga vodi kapetan Messi, je povezano in navijačem prinaša ekipni čar. Lautaro Martinez je prekinil prekletstvo težav pri doseganju golov za argentinsko nogometno reprezentanco, potem ko je zadel, je najprej pogledal v smeri dresa št.

Potem ko je Lautaro Martinez zadel za argentinsko nogometno reprezentanco, je na igrišču vneto iskal Messija. Pozabil je, da je Messijev dres prekrit z nadomestnim dresom, in je planil na klop v objem kapetana. Messi je bil navdušen nad zadetkom soigralca Lautara Martineza in po zadetku je končno videl njegovo samozavest. Tudi če Messi izpusti argentinsko nogometno tekmo, je prepričan, da lahko njegovi soigralci zagotovijo rekord reprezentance. Pritisk na Lautara Martineza je z reprezentanco popustil in lahko zadene na Copi America. Prav tako bi se rad zahvalil soigralcu Angelu Di Marii za asistenco. Pomoč soigralcev je ključnega pomena. Angel Di Maria igra pomembno vlogo v argentinski nogometni reprezentanci. Njegove asistence so bile ključne za gola Lionela Messija in Lautara Martineza.

Lautaro Martinez je dokazal svojo sposobnost pri milanskem Interju, vendar pa v argentinski nogometni reprezentanci ni mogel pokazati svojih strelskih sposobnosti. Letošnje leto je bil srečen trenutek za Lautara Martineza. Prebil je ozko grlo strelskega obdobja reprezentance. Argentinska nogometna reprezentanca potrebuje igralce, ki so učinkoviti pri doseganju zadetkov. Messi ne more ohraniti fizične pripravljenosti, da bi odigral polno tekmo z reprezentanco. Izjemna predstava Lautara Martineza je Messiju omogočila počitek, kar je status quo, ki ga najbolj upa argentinska nogometna reprezentanca.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja