Real Madrid uradno organizira debitantsko slovesnost za Mbappeja

Po koncu različnih nogometnih lig je Real Madrid organiziral debitantsko slovesnost za Mbappeja. Mbappe je uradno oblekel dres Real Madrida in se pojavil na stadionu Bernabeu ter požel topel aplavz in vzklike navijačev. Ta slovesnost ni le pritegnila pozornosti neštetih navijačev, ampak je tudi označila, da je Mbappe uradno postal član družine Real Madrid. Ta podpis je pritegnil veliko pozornosti, Mbappejeva pridružitev pa naj bi prinesla novo vitalnost in upanje v Real Madrid. Mbappe je podedoval nogometni duh dresa s številko 9, bolj celovito pa se bo razvijal pri Real Madridu.

Čeprav se Mbappe tokrat v evropskem pokalu ni izkazal, je njegova moč vseeno vredna pričakovanj Real Madrida. Zaradi poškodbe je Mbappe v tem evropskem pokalu dosegel le eno enajstmetrovko. Mbappe je začel z novim načrtom kariere, zaradi česar se tudi navijači veselijo moči Real Madrida v novi sezoni.

Pristop Mbappeja sovpada z obdobjem obnove Real Madrida. Real Madrid je v zadnjih letih z odhodom Ronalda in postopnim ugašanjem veteranov iskal nove voditelje. Mbappejev prihod prihaja ob pravem času. Ne samo, da lahko nudi močno podporo v napadu, ampak ima lahko tudi odločilno vlogo v ključnih tekmah. Mbappe bo v prihodnjih sezonah postal lepa paša na stadionu Bernabeu in spisal novo poglavje v veličastni zgodovini Real Madrida.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja