DeRozan se Kings pridruži čez tri leta, 76 milijonov dolarjev v podpisu in menjavi

V dogovoru, ki je pritegnil široko pozornost, je DeMar DeRozan podpisal triletno pogodbo v skupni vrednosti 76 milijonov ameriških dolarjev na način podpisa in menjave ter se uradno pridružil Sacramento Kings (Sacramento Kings). Ta poteza ni bila le pomembna prelomnica v DeRozanovi karieri, ampak je tudi močno vplivala na prihodnost Kraljev.

DeMar DeRozan je eden najbolj nadarjenih strelcev v ligi NBA, odkar je leta 2009 vstopil v ligo, znan je po odličnem streljanju s srednje razdalje in doseganju točk. V devetih sezonah pri Toronto Raptors je bil štirikrat All-Star in ekipi večkrat pomagal do končnice. Vendar pa je bil DeRozan leta 2018 zamenjan za San Antonio Spurs v pogodbi, ki je poslala Kawhija Leonarda v Toronto in na koncu pomagala Raptorsom osvojiti njihov prvi naslov prvaka lige NBA v zgodovini franšize.

Sacramento Kings so se v zadnjih letih trudili najti osrednjega igralca, ki bi lahko popeljal ekipo v končnico. Kralji so se zadnjič prebili v končnico leta 2006, od takrat pa se ekipa obnavlja in se bori. Prihod DeRozana je nedvomno dal strel v prazno Kraljem.

Pogodba v vrednosti 76 milijonov dolarjev je razumna številka za veterana, ki je v ligi že vrsto let. Metoda podpiši in zamenjaj ne le omogoča DeRozanu, da prejme odškodnino, ki si jo zasluži, ampak tudi omogoča kraljem, da delujejo bolj prožno v okviru omejitve plač. S to transakcijsko metodo se Kralji izognejo hudi konkurenci z drugimi ekipami na prostem trgu, hkrati pa pustijo določen prostor za prihodnje operacije.

Dodatek DeMarja DeRozana pomeni novo poglavje za Sacramento Kings. Čeprav se ekipa sooča še s številnimi izzivi, je DeRozanov prihod nedvomno izboljšal splošno moč in konkurenčnost ekipe. Ta odločilna odločitev vodstva Kings kaže na njihovo ambicioznost in zaupanje v prihodnost ekipe.

DeRozan bo imel v novi sezoni priložnost, da ponovno dokaže svojo vrednost in pomaga Kraljem do cilja uvrstitve v končnico. Za navijače Kings je to čas upanja in pričakovanja. Prihod DeMarja DeRozana je lahko pomemben korak pri oživitvi Kings.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja