Portugalska kohezija je problem

Pojavile so se štiri najboljše ekipe na evropskem prvenstvu 2024, med njimi pa ni portugalske nogometne reprezentance. Portugalsko nogometno reprezentanco je v četrtfinalu premagala francoska nogometna reprezentanca. Enajstmetrovke so boleča točka mnogih reprezentanc. Mbappe je bil miren, ko je spet videl Cristiana Ronalda. Opazil je nogometni dres svojega idola s številko 7.

Čeprav je Ronaldo idol Mbappeja v njegovi karieri, v Real Madridu ne more imeti dresa s številko 7. Številni navijači menijo, da so napake Joaa Felixa pri enajstmetrovkah ključne in so postale problem za izločitev portugalske nogometne reprezentance. Vendar bo imel vsak portugalski nogometni reprezentant, ki je pri streljanju enajstmetrovk na dnu, dva izida: uspeh ali neuspeh. Od začetka evropskega prvenstva 2024 do danes francoska nogometna reprezentanca ni tako dobro nastopila kot na svetovnem prvenstvu. Letošnje stanje francoske nogometne reprezentance ni navdušilo navijačev, temveč jih je navdalo z dvomi in nezadovoljstvom. Velik problem je vzdušje portugalske nogometne reprezentance, reprezentanca pa še vedno ne kaže močne povezanosti. Vsak začetni igralec ima svoje ideje in se ne trudi, da bi reprezentanca sodelovala z Ronaldom.

Kapetanski trak Cristiana Ronalda nima velikega učinka, njegovo vodenje pa nima vpliva na portugalsko nogometno reprezentanco. Z izjemo Pepeja, ki še vedno podpira Ronaldovo odločitev, je njihovo število premajhno, da bi naredili razliko v enajsterici. Ronaldo po tekmi ni jokal. To je morda zadnjič, da se na njegovem portugalskem dresu pojavi kapetanski trak. Cristiano Ronaldo in portugalska nogometna reprezentanca sta se poslovila od evropskega prvenstva 2024, nešteto navijačev pa se lahko od svojega idola le poslovi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja